Hotel, szálloda, Cegléd, ceglédi hotelek, szállodák > Hotel - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hotel, szálloda, Cegléd, ceglédi hotelek, szállodák > 3 weboldal. Kategória leírása: Hotel, szálloda, Cegléd. Ceglédi hotelek és szállodák katalógusa. Szállások, szálláshelyek Cegléden.
Szponzorált linkek
Best Western Hotel Aquarell ****
http://www.aquarellhotel.hu/

Pest megye déli részén, az Alföld kapujában, Budapesttől mindössze 65 km-re Cegléden található a Best Western Hotel Aquarell****. A szálloda közvetlenül a városi Gyógy- és Strandfürdő valamint az Aqua Centrum mellett, csendes, nyugodt zöldövezetben, a belvárostól 7 km-re egész évben várja vendégeit. A szálloda a ceglédi Termál Fürdő és Aquacentrum szomszédságában található.

Best Western Hotel Aquarell ****
Alföld - Cegléd - hotelalfold.com
http://www.hotelalfold.com/

A hotel Alföld szeretettel várja Cegléden. Magyaroszágon a vendégszeretet csak az egyik hagyománya az országnak. A vendégszeretet a mi felelőségünk. Keresse fel Ceglédet és környékét! Történelme, kultúrája és szórakozási lehetőségei híresek, s csak egy órai út Budapesttől. Magyar és Görög konyhával, vendégszeretetünkkel, garantáltan gondoskodunk hangulatos vacsorájáról és kellemes itt tartózkodásáról. Cegléd központjától csak egy kőhajításnyira vagyunk. Éttermünk naponta 11:00-tol 23:00-ig van nyitva. Személyzetünk a legbarátságosabb kiszolgálást garantálja. Válaszon valami kedvérevalót változatos étlapunkról. A hotel Alföld kellemes, családias szálloda, a központhoz közel és mégis nyugodt fekvésű. Minden vendégünkre személyes figyelmet fordítunk ...

Alföld - Cegléd - hotelalfold.com
Kossuth Hotel és Étterem - Cegléd
http://www.iranymagyarorszag.hu/kossuth_hotel_es_etterem/I301030/

Összes férőhely: 22 fő - Cím: 2700 Cegléd, Rákóczi út 1. - Tel: (53) 310-990, (53) 311-812 Fax: (53) 311-940

Kossuth Hotel és Étterem - Cegléd
Hirdetések
Oldal leírása
hotel.wyw.hu: Hotel kereső. Hotelek és szállodák Magyarországon. Hotel, szálloda: Budapest, Pécs, Debrecen, Győr, Balaton, Siófok, Hajdúszoboszló, Gyöngyös, Mátrafüred, Eger, Visegrád, és Székesfehérvár városokban. Szálláskereső portálok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 449 válogatott hotel témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 449 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 4412