Hotel, szálloda, Mohács, mohácsi hotelek és szállodák > Hotel - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hotel, szálloda, Mohács, mohácsi hotelek és szállodák > 3 weboldal. Kategória leírása: Hotel, szálloda, Mohács. Mohácsi hotelek és szállodák katalógusa. Szállások, szálláshelyek Mohácson.
Szponzorált linkek
Szent János - Mohács
http://www.hotel-szentjanos.hu/

Szent János Hotel - A Duna partján, a kikötő szomszédságában napokban nyíló szálloda 49 elegáns szobával, 80 + 40 férőhelyes kényelmes konferenciatermekkel várja pihenni vágyó és üzleti úton lévő vendégeit egyaránt. A kikapcsolódást és nyugalmat keresők kedvükre válogathatnak széleskörű wellness-,fitness- és masszázs szolgáltatások közül. A páratlan dunai panorámát nyújtó grillterasz, a mediterrán lávaköves konyha, a hangulatos kávézó pedig gasztronómiai élményeket kínál vendégei számára.

Szent János - Mohács
Pegazus Lovas Panzió
http://www.pegazuslovasfarm.hu/

Pegazus Lovas Panzió – a csendes és aktív pihenés otthona. Nyaraljon és táborozzon a tereplovaglás baranyai fellegvárában! A pegazus lovasfarm 1998-ban kezdte meg működését Mohács szélén hatalmas zöld övezet veszi körül ami bíztosítja a teljes kikapcsolódást az első években 6 szobával kezdte meg a vendégek fogadását az évek folyamán folyamatos fejlesztés mellett még öt szoba 4 faház és egy úszómedence került megépítésre. Mindemellett a lovas pályáinkat illetve a boxaink számát is növeltük. Most közel száz boxal homokos lovardával 18*33-as fedett illetve egy100*80-as füves pályával várjuk a lovaglás szerelmeseit ...

Pegazus Lovas Panzió
Pannon - Mohács
http://www.pannonhotel.hu/

Pannon Hotel - Mohács főutcáján található 2007-ben kialakított modern, kényelmes szálláslehetőség barátságos környezetben. - Cím: 7700 Mohács, Dózsa György utca 17. - Telefon: +36-69/510-278 - Fax: +36-69/510-277 - Mobil: +36-30/500-8285 ...

Pannon - Mohács
Hirdetések
Oldal leírása
hotel.wyw.hu: Hotel kereső. Hotelek és szállodák Magyarországon. Hotel, szálloda: Budapest, Pécs, Debrecen, Győr, Balaton, Siófok, Hajdúszoboszló, Gyöngyös, Mátrafüred, Eger, Visegrád, és Székesfehérvár városokban. Szálláskereső portálok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 449 válogatott hotel témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 449 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 4412